roservicii

PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI !

Sfaturi utile


Servicii de proiectare, amenajare si intretinere peisagistica


Acasa » Sfaturi utile » Gradinar-Amenajari / intretinere gradini  » Servicii de proiectare, amenajare si intretinere peisagistica


Oricine poate planta un copac sau o floare si va felicitam daca o faceti. Noi recreem natura acolo unde ea a fost uitata, iar acolo unde s-a dezvoltat spontan o remodelam si o ajutam sa ofere un peisaj incantator de care dumneavoastra sa va bucurati.

Pentru acest lucru aveti nevoie de profesionisti care sa stie sa aleaga plantele potrivite mediului, solului si genului de peisaj dorit, sa stie sa alature anumite specii de plante care pot constitui tabloul pe care vi-l imaginati si nu in ultimul rand sa va ofere consultanta si servicii specializate in ingrijirea plantelor si intretinerea imaginii gradinii.
 
Proiectare
Presupune realizarea proiectului de executie si a detaliilor necesare punerii in practica a acestuia, memoriu tehnic, reprezentari in 3 dimensiuni si consultanta tehnica, inclusiv vizite pe teren in fazele determinante ale executiei sau in momentul achizitionarii plantelor. 
Proiectarea se impune in amenajarea suprafetelor de mari dimensiuni si complexitate. In cazul in care amenajarea gradinii dvs nu va presupune prea multe detalii, sau chiar doriti sa economisiti banii din bugetul alocat gradinii, puteti solicita doar propuneri realizate prin prelucrarea imaginilor foto pe computer, care reprezinta o solutie mult mai ieftina pentru orice client.
 
Amenajare
Amenajarea spatiului verde reprezinta punerea in opera a tuturor elementelor prevazute in proiect, iar in functie de dimensiuni si dorintele dumneavoastra poate insemna:
- crearea sistemului de drenare a apei;
- realizarea sistemului de irigare, montarea acestuia si setarea lui in functie de necesitati;
- montarea pieselor de mobilier;
- realizarea unui curs de apa;
- rocarii;
- plantarea tuturor plantelor prevazute in proiectul intocmit de arhitectul peisagist;
- gazonare.
 
Intretinere
Intretinerea gradinii presupune lucrari de:
 
* Intretinerea gazonului
In perioada aprilie – octombrie intretinerea este bine sa se faca saptamanal. In celelalte luni ale anului, in functie de necesitatile gradinii o vizita pe luna din partea unui gradinar este suficient.
- tundere gazon (saptamanal);
- tundere gazon pe margini;
- scarificare (indepartarea vegetatiei moarte);
- greblare;
- supragazonare;
- fertilizare periodica;
- tavalugire (nivelare);
- aerare;
- completare goluri din gazon.
 
*Intretinerea plantelor
- plivire buruieni;
- tratamente de combatere a bolilor si daunatorilor;
- taieri specifice plantelor (pastrarea formelor, ramificare);
- fertilizarea radiculara si foliara (primavara si toamna);
- tunderea gardurilor vii si reglarea inaltimii;
- greblarea gradinii;
- protejarea plantelor pentru iarna.
 
* Intretinerea fantanilor si a cascadelor
- indepartarea malului de pe fundul lacului;
- inlocuirea conductelor si fitingurilor deteriorate;
- spalarea pietrelor curatarea pompelor si filtrelor de recirculare;
- indepartarea frunzelor de pe luciul de apa.

Atentie: Daca pentru aplicarea sfaturilor de mai sus considerati ca va supuneti unui risc de orice fel, nu aveti indemanarea necesara, va este teama sa efectuati singuri una dintre operatiuni, sau daca nu va regasiti in niciuna dintre situatiile descrise de noi, va recomandam sa consultati sau sa solicitati serviciile unui Gradinar, apeland RoServicii la unul dintre numerele noastre de telefon sau trimitandu-ne pe email solicitarea dumneavoastra. Specialistii nostri va vor rezolva problemele intr-un timp scurt si cu mult profesionalism.
 

© RoServicii®