roservicii

PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI !

Sfaturi utile


Cum sa aveti grija de televizorul dumneavoastra


Acasa » Sfaturi utile » Alte servicii  » Cum sa aveti grija de televizorul dumneavoastra


In televizorul dumneavoastra ati facut o investitie buna atunci cand l-ati cumparat si banuiesc ca doriti sa va protejati investitia printr-o ingrijire cat mai frecventa si corecta. Iata cum:
 
- Curatati praful si scamele patrunse in orificiile de aerisirile din spatele televizorului. Operatiunea se poate face saptamanal cu o carpa usor umeda. La nevoie sau o data la cateva luni se poate folosi si o pensula care sa patrunda in orificiile de aerisire. O data pe an (in functie de praful si fumul de tigare din casa) este indicat sa apelati la serviciile unui specialist care sa va curete praful din interiorul televizorului, sa refaca micile deteriorari interne datorate functionarii indelungate sau inbatranirii si sa refaca reglajele interne ale televizorului. Aceste intretineri periodice ieftine, maresc durata de functionare si va feresc de eventuale reparatii costisitoare.
 
- Curatati carcasa si ecranul cu ajutorul spray-uri speciale pentru curatarea calculatoarelor. Daca sunteti fumator, ecranul de sticla al televizorului este cel mai bun ”magnet” pentru fumul de tigare. Curatati cat mai des ecranul televizorului pentru o vizionare optima a programelor. Depunerile de praf si fum reduc contrastul televizorului si deterioreaza vizionarea printr-o greoaie focalizare a detaliilor care obosesc excesiv ochii.
 
Atentie: Daca pentru aplicarea sfaturilor de mai sus considerati ca va supuneti unui risc de orice fel, nu aveti indemanarea necesara, va este teama sa efectuati singuri una dintre operatiuni, sau daca nu va regasiti in niciuna dintre situatiile descrise de noi, va recomandam sa consultati sau sa solicitati serviciile unui Electronist, apeland RoServicii la unul dintre numerele noastre de telefon sau trimitandu-ne pe email solicitarea dumneavoastra. Specialistii nostri va vor rezolva problemele intr-un timp scurt si cu mult profesionalism.
 
© RoServicii®