roservicii

PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI !

Sfaturi utile


Cateva cuvinte despre decorare


Acasa » Sfaturi utile » Alte servicii  » Cateva cuvinte despre decorare


Daca intentionati sa decorati singur(a) sau cu ajutorul unui decorator, casa sau gradina dumneavoastra, acesta este modul dumneavoastra personal de a va exterioriza stilul si individualitatea. Este emblema pusa de dumneavoastra asupra mediului care va inconjoara. De multe ori, mai ales la inceput cand experienta dumneavoastra este minima, aceasta munca de placere poate trece usor ca o experienta grea si descurajanta, dar in cele din urma afland unde ati gresit, veti intelege ca experienta in decorare se poate castiga numai in urma muncii facuta cu entuziasm, in urma careia satisfactia este maxima.

Mai intai trebuie sa fim convinsi despre casa in care locuim, ca aceasta nu reprezinta doar un acoperis deasupra capului, sau o camera rece de hotel unde ajungem noaptea, dormim si dimineata plecam. Trebuie sa imbinam cat mai frumos functionalul cu caldura spatiului in care trebuie sa ne simtim cat mai bine, unde sa ne recapatam energia pierduta peste zi, unde sa ne faca placere sa stam, sa ne relaxam, sa ne distram si de unde sa putem arata celor apropiati noua, personalitatea noastra reflectata de decor.

Informatii despre cum sa va decorati casa gasiti gramada in reviste, carti... Greu este inceputul prin care trebuie sa va definiti un stil caracteristic dumneavoastra. Puteti incepe singur(a), cu ajutorul prietenilor,  sau cu ajutorul unui decorator profesionist. Trebuie mai intai sa tineti cont de partea functionala principala a zonei decorate, apoi de activitatile conexe care se pot desfasura in spatiul aflat in discutie.

Atentie: Daca pentru aplicarea sfaturilor de mai sus considerati ca va supuneti unui risc de orice fel, nu aveti indemanarea necesara, va este teama sa efectuati singuri una dintre operatiuni, sau daca nu va regasiti in niciuna dintre situatiile descrise de noi, va recomandam sa consultati sau sa solicitati serviciile unui Decorator, apeland RoServicii la unul dintre numerele noastre de telefon sau trimitandu-ne pe email solicitarea dumneavoastra. Specialistii nostri va vor rezolva problemele intr-un timp scurt si cu mult profesionalism.

© RoServicii®