roservicii

PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI !

Sfaturi utile


Alegerea plantelor dintr-un acvariu


Acasa » Sfaturi utile » Acvarist-Amenajari / intretinere acvarii  » Alegerea plantelor dintr-un acvariu


Alegerea plantelor, desi la prima vedere pare simpla, sunt cateva lucruri de care trebuie sa tineti seama: unul ar fi lumina, altul ar fi pH-ul si duritatea apei, si temperatura pe care trebuie sa o asigurati pentru o dezvoltare armonioasa.

Nu luati multe plante de la inceput daca nu aveti experienta pentru a nu arunca banii in vant. Alegi plante pentru inceput care au un necesar redus sau mediu de fertilizare si lumina, urmand ca dupa ce ati capatat experienta sa treceti la plante, mai deosebite ca ingrijire si inmultire.

Iata cateva specii de plante ce necesita putina lumina si putina atentie: Cryptocoryne, Anubias, Rotala, Echinodorus parviflorus, Hydrocotyle leucocephala, Myripphullum, Bacopa caroliniana/ monnieri, Vesicularia dubyana, Mircosorum pteropus.

Ar mai trebuie sa stiti faptul ca plantele nu trebuie sa aiba frunzele transparente sau de un verde palid, patate de alge sau radacinile negre, acestea fiind semne ca planta este afectata de boli.

Atentie: Daca pentru aplicarea sfaturilor de mai sus considerati ca va supuneti unui risc de orice fel, nu aveti indemanarea necesara, va este teama sa efectuati singuri una dintre operatiuni, sau daca nu va regasiti in niciuna dintre situatiile descrise de noi, va recomandam sa consultati sau sa solicitati serviciile unui Acvarist, apeland RoServicii la unul dintre numerele noastre de telefon sau trimitandu-ne pe email solicitarea dumneavoastra. Specialistii nostri va vor rezolva problemele intr-un timp scurt si cu mult profesionalism.

© RoServicii®