roservicii

PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI !

Impresii, sugestii

Parerea dumneavoastra conteaza!

Completand formularul de mai jos, puteti trimite criticile, opiniile, sugestiile si/sau reclamatiile dumneavoastra referitoare la activitatea noastra sau a partenerilor nostri.

Va rugam chiar sa ne spuneti ce rubrici, meserii sau servicii ati vrea sa gasiti in plus pe acest site, ce lipsuri si obstacole ati intalnit utilizand site-ul RoServicii si serviciile oferite de noi.

Va asiguram ca orice observatie indreptata catre unul dintre partenerii recomandati de noi, sesizare fondata si verificata de catre membrii echipei noastre, va avea drept urmare declasarea sau chiar incetarea parteneriatului cu prestatorul de servicii impotriva caruia a fost indreptata reclamatia. De asemenea, aprecierea dumneavoastra fata de activitatea unui prestator de servicii prezentat de noi, va conta mult in recomandarea serviciilor oferite de acesta, catre viitorii clienti.

Cu promisiunea sa raspundem tuturor comentariilor, asteptam parerile dumneavoastra!

««  «  1  2  


Nume: Ion Iuliana
Data: 15-10-2010
Mesaj: Va transmit ca problema pe care am avut-o (usa ap.sparta) a fost rezolvata. Domnul Adrian a dat dovada de promptitudine si multa seriozitate. Felicitari si mult succes mai departe !

Nume: Mihaela Baldovin
Data: 16-09-2010
Mesaj: Buna ziua,
Multumesc pentru sobarul pe care mi l-ati recomandat. Am fost multumita pentru servicii si promtitudine.
Cu stima,
Mihaela Baldovin

Nume: Cristea Octavian
Data: 05-08-2010
Mesaj: Recomand calduros acest site. Serviciile oferite sunt profesioniste, simple la obiect. Sfaturile sunt utile si la obiect. RoServicii este pe departe cel mai profesional serviciu pe care l-am experimental pana acuma si mi-a fost foarte util. Multumesc RoServicii.

Nume: Iulian E.
Data: 13-07-2010
Mesaj: la ora 21.00 cand am ajuns acasa usa metalica de la apratament s-a blocat.Norocul meu s-a numit acest site si accesul la net de la telefon . Am dat cautare pe google: "deblocare usa" si am gasit solutia. La ora 22.00 intram in apartament . Multumesc www.roservicii.ro

Nume: Dana Marinescu
Data: 12-07-2010
Mesaj: Am avut nevoie de urgenta de o reparatie la instalatia electrica. Am apelat la acest site si va multumesc pentru promptitudinea si seriozitatea de care ati dat dovada.

Nume: Camelia Trufasu
Data: 25-09-2009
Mesaj: Am avut o problema cu televizorul meu cumparat acum doi ani. Se combinau culorile pe ecran.Am citit pe forumuri ce poate fi si,desi stiam foarte bine care este defectiunea si ce presupunea ea,m-am temut sa o repar singura si am apelat la serviciile acestui site.Mai intai ,am fost placut impresionata ca ,persoana de contact mi-a dat sfaturi prelabile si nu s-a grabit sa imi ia banii.Apoi specialistul trimis acasa este o persoana serioasa, bine crescuta si foarte calma .Mi-a rezolvat foarte repede defectiunea si am mai putut sa mai discutam si despre cum trebuie sa folosesc televizorul ca sa am putine neplaceri .Imi era teama sa nu fie o persoana dificila si mai ales dubioasa pentru ca in aceste zile iti este teama sa inviti pe oricine in casa.
Vreau sa multumesc ca totul s-a remediat in cea mai calma si buna cale.Nume / Prenume *
Oras *
Email *
Observatii *
Cod securitate *
Introduceti codul de securitate din imagine