roservicii

PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI !

Impresii, sugestii

Parerea dumneavoastra conteaza!

Completand formularul de mai jos, puteti trimite criticile, opiniile, sugestiile si/sau reclamatiile dumneavoastra referitoare la activitatea noastra sau a partenerilor nostri.

Va rugam chiar sa ne spuneti ce rubrici, meserii sau servicii ati vrea sa gasiti in plus pe acest site, ce lipsuri si obstacole ati intalnit utilizand site-ul RoServicii si serviciile oferite de noi.

Va asiguram ca orice observatie indreptata catre unul dintre partenerii recomandati de noi, sesizare fondata si verificata de catre membrii echipei noastre, va avea drept urmare declasarea sau chiar incetarea parteneriatului cu prestatorul de servicii impotriva caruia a fost indreptata reclamatia. De asemenea, aprecierea dumneavoastra fata de activitatea unui prestator de servicii prezentat de noi, va conta mult in recomandarea serviciilor oferite de acesta, catre viitorii clienti.

Cu promisiunea sa raspundem tuturor comentariilor, asteptam parerile dumneavoastra!

1  2  »  »»  


Nume: Gabriela
Data: 14-01-2015
Mesaj: Foarte prompti si foarte seriosi in ceea ce a tinut de o alarma pentru imobil !

Nume: IULIA M
Data: 16-02-2014
Mesaj: Serviciu ireprossabil. Am avut o oglinda sparta care a fost inlocuita foarte rapid de catre un adevarat specialist trimis de Roservicii . Mai rar gasesti persoane care sa-si faca treaba cu atat profesionalism. Multumesc Ro servicii pt. ca m-ai scutit de mult timp pierdut pt. a cauta pe cineva sa-mi ofere aceste servicii si cu siguranta nu as fi gasit o rezolvare atat de perfecta. Succes in continuare !

Nume: Blebea Cristian
Data: 27-11-2013
Mesaj: Aduc pe aceasta cale multumiri acestei firme pentru operativitate si executie, felicitari. In cateva ore mi s-a livrat si montat un geam sablat pentru o usa interioara.

Nume: Stefan Muresan
Data: 20-07-2012
Mesaj: Buna ziua.
Sunt NEplacut impresionat de motivul respingerii solicitarii mele pentru o interventie la un aparat AC :
\"Sunteti prea departe\".
Ce naiba, sunteti in Bucuresti si cred ca aveti o masina la dispozitie... urat de tot !

Nume: Ingrid Marinescu
Data: 30-12-2011
Mesaj: Buna ziua! Nu credeam ca este posibil sa gasesc un geamgiu pe Facebook, sa solicit inlocuirea unui geam la ora 13 si la ora 14 geamul sa fie gata montat. Nu mi-a venit sa cred! Ca Facebook-ul functioneaza la o asemenea viteza (si pentru nevoi atat de simple), ca mi se raspunde imediat la un telefon afisat acolo, ca imi bate geamgiul la usa dupa 30 de minute. Un serviciu pentru care orice tara din Europa ne-ar invidia. Sunt surprinsa si uluita inca... Bravo domnilor, va tin minte (de bine) !

Nume: Dinu Dragomir
Data: 13-10-2011
Mesaj: Buna ziua,

Am mai apelat la RoServicii si am fost foarte multumit, nu ma asteptam sa aveti si servicii de gradinarit! Acum am nevoie de dvs din nou !

Multumesc,


Nume: Iulian Enache
Data: 06-09-2011
Mesaj: Deoarece sunt multumit de serviciile dvs doresc sa apelez si a treia oara in decurs de citeva luni
De aceasta data pentru reparare/ reinstalare masina de spalat.

Nume: Iulian Enache
Data: 18-08-2011
Mesaj: Deoarece sunt multumit de serviciile dvs doresc sa apelez si a treia oara in decurs de citeva luni
De aceasta data pentru reparare/ reinstalare masina de spalat.

Nume: Magdalena Vasilescu
Data: 18-08-2011
Mesaj: Buna seara,
Am tinut sa va anunt rezolvarea defectiunii in conditii foarte bune,iar pana acum nu am probleme cu frigiderul si sper nici sa nu am in viitor.
Specialistul pe care l-ati trimis este foarte sociabil si mi-a reparat frigiderul in scurt timp.
Va multumesc pentru cooperare si pentru grija aratata .este ceva inedit pntru Romania.

Nume: Radoi Constantin
Data: 16-07-2011
Mesaj: Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Sunt impresionat de promptitudinea si amabilitatea dvs. Sincer, nu ma asteptam (nu ca as fi carcotas, dar nu mai sunt obisnuit cu asemenea manifestari...). Am rezolvat singur (cu ajutorul RoServicii) problema aparuta la frigider. Inca o data, multumiri!Nume / Prenume *
Oras *
Email *
Observatii *
Cod securitate *
Introduceti codul de securitate din imagine