PRELUAM SOLICITARI NUMAI PT. BUCURESTI SI IMPREJURIMI !

Electronist-Instalare / Reparatii Interfoane

Definitie: Tehnician electronist specializat si pregatit pentru instalare interfoane, montare interfoane, reparatii interfoane, montare sau reparatii videointerfoane, cat si a altor sisteme destinate accesului in case, blocuri, firme. Automatizarea si controlul accesului poate fi facut si pentru porti, usi garaj, bariere s.a. Daca doriti sa instalati, reparati sau modernizati sistemul interfon / videointerfon sau alt sistem de control acces, aveti nevoie de serviciile unui Electronist autorizat.

 

Va rugam bifati lucrarea de care aveti nevoie :
Reparatii Interfoane
Reparatii Videointerfoane
Montare Interfon
Montare Videointerfon
Instalare / Montare Interfoane si Videointerfoane (Scara Bloc, Case, Vile, Birouri, Spatii Comerciale)
Sisteme Control Acces / Bariere
Automatizare control total (climatizare, audio, jaluzele, draperii)
Automatizari pentru porti
Automatizari pentru usi de garaj
Automatizari pentru rulouri exterioare
Automatizari pentru copertine


Sau apelati-ne la:

Yahoo Messenger:

Skype: Chat with me

Program preluare solicitari: Luni - Vineri: 08:30-18:30Aceasta pagina se refera la rezolvarea problemelor de functionare ale interfoanelor, videointerfoanelor si automatizarilor pentru usi, porti si bariere, servicii efectuate de un electronist autorizat in instalarea si repararea aparatelor interfon, videointerfon, cat si a sistemelor de control acces (automatizari porti garaj, porti intrare, bariere s.a.).

   Detalii contact:
0729 27 5555 0752 28 5555

Program preluare solicitari: Luni - Vineri: 08:30-18:30

Informatii utile

Despre serviciul de instalare, reparatii interfoane:

Serviciul de montare, instalare si reparatii interfoane, va este oferit de catre un electronist profesionist, autorizat in montarea si repararea interfoanelor destinate locuintelor, birourilor si spatiilor publice.
Interfonul este aparatul care permite comunicarea la distanta intre doua sau mai multe posturi si controleaza accesul intr-o cladire, apartament sau curtea unei case. Videointerfonul permite in plus vizualizarea persoanelor aflate in comunicare. Interfonul face posibila comunicarea de o parte si de celalata parte a usii de acces.

Solicitati serviciul de instalari sau reparatii interfoane in urmatoarele situatii:

Montarea unui interfon sau videointerfon, face posibil controlul accesului in cladire (bloc sau curte de casa) evitand astfel actiunile persoanelor rau intentionate.
Interfoanele sau videointerfoanele pot fi cu un post exterior (cu montaj in afara cladirii) si unul sau mai multe posturi interioare. Sistemele de interfon destinate blocurilor de locuinte, pot avea zeci de posturi interioare.
Accesul in cladirea cu interfon sau videointerfon instalat, se poate face apeland numarul apartamentului dorit, formand un cod secret, utilizand un breloc (numit TAG) sau folosind cheia usii de acces. Usa de acces va fi dotata cu o yala electromagnetica (care permite deblocarea usii) si cu un dispozitiv care inchide automat usa, numit amortizor hidraulic.
Sistemele care permit deschiderea si inchiderea portilor cu ajutorul unei telecomenzi, indeplinesc functii asemanatoare cu ale interfonului. Aceste sisteme contin in plus motoare pentru actionarea portilor, emitator si antena radio, telecomanda, fotocelule de siguranta, lampa pentru control. 
Instalarea, montajul sau repararea interfoanelor se face numai de catre un electronist specializat si cu experienta in montarea si intretinerea sistemelor tip interfon. Neajunsurile create de defectarea interfonului sunt neplacute pentru zeci sau sute de locatari.

RoServicii, va pune la dispozitie specialisti din Bucuresti pentru orice problema tehnica legata de locuinta dvs.: montare / reparatii interfoanedeblocari usi Bucuresti, alarme

Sfaturi utile - montaj / reparatii interfoane:

Montarea unui interfon / videointerfon, o necesitate - detalii
Linkuri | Site map
Termeni si Conditii de utilizare / Confidentialitatea datelor
Copyright 2009 © S.C. 5 STARS BUSINESS SOLUTION S.R.L. Operator de date cu caracter personal nr. 11416

Valid CSS!